Woensdag 08 december 2021
Een wensboom van ons allemaal
Ook dit jaar mag de kerstwensboom van Parochie H. Elisabeth natuurlijk niet ontbreken. Juist nu niet, nu we lichtpuntjes, liefde en saamhorigheid hard nodig hebben.

Kerstmis is niet alleen een periode waarin mensen samenkomen om het feest van de geboorte van Jezus Christus te vieren.
Het is ook een periode waarin veel mensen nadenken over vraagstukken als gezondheid, eenzaamheid en het meedoen aan de samenleving. Wat is er dan mooier om juist in deze tijd Gods zegen te vragen over onze wensen voor elkaar?

Hoe werkt het?
In de Mariakapel ligt een mandje met papieren kerststerren/kerstballen, waarop u uw eigen boodschap kunt schrijven. Uiteraard kunt u ook uw eigen versiering/wens van thuis meenemen.

U vindt de wensboom in de St.-Elisabethkerk bij onze prachtige kerststal.
Houdt voor openingstijden voor het bezoeken van de kerststal de website in de gaten.

U kunt zelf vanaf zaterdag 18 december uw wens in de boom ophangen of in het daartoe bestemde tweede mandje in de Mariakapel leggen, zodat wij uw wens later ophangen.

Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw kerstwens te komen schrijven en  op te hangen, laat ons uw wens dan weten via algemeen@st-elisabethparochie.nl  Dan zorgen wij ervoor dat ook uw wens een mooi plekje in de boom krijgt.

Tijdens de vieringen schenkt pastoor Schaepman aan enkele van de wensen aandacht.

Berichtjes over steun, hoop, dankbaarheid en goede wensen...,
laten wij onze wensboom er vol mee hangen.
Een gezegende Advent toegewenst!

Hartelijke groeten.
Namens werkgroep Gezinsviering,