Vrijdag 29 oktober 2021
Welkom rond de Gezinsvieringen in november!
Onze St.-Elisabethparochie start haar Gezinsvieringen weer op.
Iedere zaterdag om 17.00 uur is er een Gezinsviering.

Wat gaan we doen?
We starten met een leuke activiteit rond een thema.
Denk aan verhalen luisteren, zingen, knutselen, toneel, film...
Aansluitend is de Gezinsmis.

Voor wie?
De Gezinsvieringen zijn speciaal
  • voor kinderen (en hun ouders en/of opa en oma).
  • Voor de Communicanten en Vormelingen van de afgelopen jaren.
  • Voor de kinderen die denken aan het komend jaar meedoen aan de voorbereiding voor de Eerste Communie of Vormsel, kom alvast eens kennismaken.
  • Voor alle (andere) kinderen die gewoon eens gezellig een keer willen komen kijken en meedoen.
We zien je graag bij (één van) onze gezinsvieringen!
Aanmelden is niet nodig.
Voel je van harte welkom.
Vraag gerust je vriendjes of vriendinnetjes mee.

Voor meer informatie kun je kijken op onze website:
www.st-elisabethparochie.nl
of mail naar algemeen@st-elisabethparochie.nl
telefoon pastoor Schaepman 06 22 784 974

Zaterdag 6 november om 17.00 uur in de St.-Elisabethkerk te Grave
Deze avond staat in het teken van Allerzielen. Maar wat is dat eigenlijk, Allerzielen? Kom ook, dan gaan we je erover vertellen. Natuurlijk horen daar ook kaarsjes bij. Die gaan we branden voor de  mensen van wie we houden, die zijn overleden. Voor wie wil jij een kaarsje branden?

Zaterdag 13 november om 17.00 uur in de St.-Jan de Doperkerk te Gassel
Kennen jullie Sint–Maarten? Hij is een heel bijzondere Heilige. Kom luisteren naar zijn verhaal! Dan weet je waarom we nog ieder jaar Sint–Maarten vieren. We gaan ook lampionnen versieren. Doe je mee?

Zaterdag 20 november om 17.00 uur in de HH. Vincentius en Antonius van Paduakerk te Velp
De Adventstijd gaat al bijna beginnen. Op weg naar Kerstmis leven we in afwachting van de komst van het kindje Jezus. Een adventskrans helpt ons op een mooie manier hierbij stil te staan. Kom jij bij ons jouw eigen adventskrans maken?

Zaterdag 27 november om 17.00 uur in de St.-Lambertuskerk te Escharen
“Zingen is dubbel bidden!” Samen met het koor gaan we liedjes instuderen, die we tijdens de Viering gaan zingen.